image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid și-a făcut planul pentru Kylian Mbappe și Erling Haaland! Singura condiție prin care i-ar aduce pe Bernabeu

Anul acesta, Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar Erling Haaland (22 de ani) s-a transferat la Manchester City, deși Real Madrid a fost interesată de ambii.

Pentru primul, campioana Spaniei chiar a făcut trei oferte, însă a fost refuzată de fiecare dată de parizieni. Cotidianul spaniol Marca a dezvăluit că "albii" încă îi au pe cei doi pe listă, însă vor demara negocierile doar cu o singură condiție.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu nu va accepta să plătească decât o sumă pe care o consideră justificată, fie că este vorba de Mbappe sau de Haaland.

Astfel, Real Madrid nu va fi de acord să îi achite niciunuia o eventuală clauză de reziliere, ci va încerca să obțină un transfer echitabil pentru ambele părți.

În plus, Real Madrid nu va mai negocia pentru cei doi decât peste câțiva ani, deoarece consideră că în momentul de față are resurse suficiente în compartimentul ofensiv.

Conform Sportico, Mbappe este fotbalistul care va încasa cele mai mari venituri pentru sezonul 2022/2023.

Publicația specializată în latura economică a sporturilor a luat în calcul atât salariile primite de fotbaliști de la cluburile lor, cât și sumele încasate din contractele de publicitate.

Astfel, la doar 23 de ani, Mbappe se clasează pe primul loc mondial la acest capitol. Banii câștigați de francez pe durata sezonului actual vor însuma 125 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: