image
Sursa foto: lowkickmma.com

Va avea loc "rafala" Mayweather - Nurmagomedov? Reacţia oficială a șefului UFC

În ultimele zile au apărut zvonuri potrivit cărora ar putea avea loc un meci de box între Floyd Mayweather (41 de ani) şi Khabib Nurmagomedov (30 de ani). Chiar campionul UFC mărturisea că este deschis unei confruntări, care să se dispute pe terenul său.” Vreau ca lupta să aibă loc la Moscova, pe legendara arenă Luzhniki. Sunt sigur că ar fi prezenţi 100.000 de oameni în tribune”.

Nici boxerul american nu a lăsat garda jos şi a declarat că este pregătit oricând să lupte cu rusul. În ciuda declaraţiilor războinice, niciunul din cei doi nu a făcut alte mişcări decât cele de la nivel verbal. Dana White, şeful UFC, a acordat un interviu prin care le-a recomandat fanilor să nu se entuziasmeze prea tare, întrucât nu s-a luat legătura nici cu oficialii din UFC. Mai mult, Nurmagomedov este nevoit să schimbe sportul, să treacă de la arte marţiale mixte la box.

”Nu trebuie să dăm atenţie. Pentru început, echipa lui Mayweather nu ni s-a adresat. În plus, Khabib este sub contract cu UFC. Floyd este un sportiv care ştie când este momentul să revină. O va face doar dacă se simte bine”, a declarat Dana White pentru ESPN.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: