image
Sursa foto: Getty Images

Super-lovitura pregătită de Real Madrid: Galacticii, gata să plătească clauza uriașă a jucătorului dorit de Barcelona

Real Madrid pregătește o nouă lovitură pentru rivalii de la Barcelona! Se pare că "galacticii" sunt gata să plătească clauza de 120 de milioane de euro a lui Lautaro Martinez, jucătorul de 22 de ani al lui Inter Milano.

Martinez are un sezon excelent și a atras atenția tuturor echipelor mari din Europa. Cu 16 goluri în acest sezon, în 28 de partide, argentinianul promite să devină un jucător foarte important în fotbalul mondial.

Barcelona este interesată de serviciile lui Lautaro, pe care îl vrea pentru a-l înlocui pe Luis Suarez, jucătorul care a ajuns deja la 33 de ani. Oricum, potrivit celor de la TyC Sports, Real Madrid este gata să-i plătească clauza de 120 de milioane de euro, iar dacă acest lucru va avea loc, Martinez va deveni cel mai scump argentinian din istorie.

Mai mult, madrilenii ar avea îm plan să îi ofere un contract foarte bun, însă nu se cunoaște, deocamdată, suma exactă.

Argentinianul de 22 de ani a fost format de Racing Club, din Argentina, iar în 2018 a fost transferat de Inter Milano.

Ținând cont de posibilitatea ca Real Madrid să plătească 120 de milioane de euro pentru semnătura atacantului nerazzurrilor, transferul său a fost un chilipir. Italienii au plătit 25 de milioane de euro celor de la Racing Club, în urmă cu un an șu jumătate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: