image
Sursa foto: jurnal.md

Nunta sângeroasă de la Moscova: Imagini video cu momentul în care frații Cordineanu sunt împușcați mortal // EXCLUSIVITATE

Jurnal TV a obținut în exclusivitate secvențe video care surprind momentul omorului fraților Cordineanu la Moscova. Cei doi au fost împușcați cu sânge rece, la nunta fratelui mai mare, chiar de către unul dintre apropiații familiei. Ucigașul a părăsit locul crimei de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

În imaginile video apare Radu Cordineanu, moldoveanul stabilit de mai mulți ani în Rusia, care cu o zi înainte și-a jucat propria nuntă. Persoana cu care discută este chiar ucigașul, Vladimir Deveataev, invitat la nuntă.

Deveataev a fost dat afară din local, după ce s-a certat cu Filip, fratele lui Radu. Puțin mai târziu, cel din urmă a ieșit afară să-i vorbească ceva lui Deveataev, însă discuția a degenerat. Filip s-a năpustit asupra lui Deveataev și l-a doborât la pământ. La scurt timp însă a venit o mașină din care a coborât fratele lui Vladimir Deveataev, Alexei. El i-a dat lui Vladimir un pistol, din care acesta, fără ezitare, a tras în cei doi frați.

Camerele de supraveghere au surprins două din cele șapte focuri despre care raportează presa din Rusia. Ambele au fost făcute în direcția lui Radu. Filip Cordineanu a sărit în ajutor fratelui mai mare, dar a fost și el împușcat. Cei doi au murit pe loc.

Ulterior, Alexei Deveataev a ascuns arma în buzunarul interior, iar unul dintre indivizii care îl însoțeau a scos plăcuța de înmatriculare de pe automobil. Alexei Deveataev a plecat cu mașina de la fața locului, iar Vladimir, potrivit oaspeților, a plecat și el puțin mai târziu, împreună cu soția și fiica, luându-și foarte firesc rămas bun de la ceilalți.

Totul s-a întâmplat la un club-hotel din Moscova, care a fost luat în chirie pentru trei zile. Atât urma să se țină cheful. La câteva ore după omor, frații Deveataev au fost reținuți. Potrivit presei ruse, aceștia se află în arest pentru 60 de zile. Mama lor, Ana Deveataeva, este ales local din partea Partidului „Edinaya Rossia”. Cei doi nu ar fi avut antecedente penale.

Presa rusă a publicat imagini de la nunta lui Radu Codineanu. Ele au fost filmate chiar de ucigașul Vladimir Deveataev, invitat din partea miresei. În a doua zi de petrecere, Radu Cordineanu și Vladimir Deveataev au mers împreună la market, după băutură și mâncare. Radu și Filip locuiau în Rusia de mai mulți ani. Ambii aveau afaceri și familii: Radu avea 36 de ani și a lăsat în urmă doi copii, iar Filip - 34 de ani și cinci copii. Erau originari din satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

omor nuntă

Noutăţile partenerilor

comentarii: