image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO // Nuntă la guvern, cu marș tradițional și colaci pentru socrul mare, Ion Chicu

Astăzi în fața guvernului a răsunat tradiționalul marș de nuntă și au fost aduși „Colaci pentru socrul mare, Ion Chicu” în cadrul unui flashmob, organizat de către tinerii din Partidul Acțiune și Solidaritate.

În fața guvernului pentru câteva minute a avut loc o adevărată nuntă, cu muzică, colaci, toate acestea pentru premierul Ion Chicu. Tinerii din PAS cu colaci în mâini și pe notele muzicale ale marșului tradițional care se cântă la orice nuntă în RM, au organizat un flashmob, intitulat „Colaci pentru socrul mare, Ion Chicu”.

nuntanunta

„Oamenii așteaptă cel puțin scuze publice, dacă nu demisia. Această nuntă a fost un simbol al aroganței și al lipsei de bun simț”, a declarat deputatul PAS Radu Marian.

nuntanunta

„Nuntașii” nu au fost lăsați să intre în incinta Guvernului ca să înmâneze colacii premierului, fiind stopați de către serviciul de pază. Tinerii au fost nevoiți să lase un colac chiar pe pragul Guvernului, „Să vină domnul prim-ministru și noi o să luăm”, a menționat Radu Marian. Premierul nu a ieșit iar paza a îndemnat manifestanții să ia acel colac lăsat pe pragul instituției.

nuntanunta

„Am văzut că un cetățean, fie el deputat sau în altă funcție, nu poate lăsa un mesaj prim-ministrului. Noi dorim să transmitem un mesaj, să ia în serios această pandemie, să lase nunțile și să se apuce de treabă, colacul nimeni nu a vrut să-l primească. Noi o să-l transmitem prin alte căi, poate prin poștă”, a adăugat Radu Marian

nuntanunta

Pe 28 august într-o vilă de lux, premierul Ion Chicu a organizat nunta feciorului său. După mai multe zile de tăcere, Chicu a confirmat că a organizat o petrecere cu prilejul căsătoriei fiului său, dar susține că nu a fost vorba de o nuntă și că ar fi fost respectate toate restricțiile impuse de lege.

nuntanunta

Igor Dodon sare în apărarea premierului tehnocrat, menționând că: „Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat”

Președintele Igor Dodon, care pe 28 august se află în Grecia, pe muntele Athos a declarat la fel ca și premierul că nu a fost o nuntă.

„Ceea ce ține de prim-ministru. Eu îl înțeleg foarte bine ca tată. Eu în localul acela am fost o lună jumătate în urmă când mă întorceam de la o vizită în teritoriu. Am postat și foto. E lângă Condrița. Eu cred că trebuia de spus deschis. Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat. Au fost până la 50 de persoane”, a punctat Dodon pentru moldova.europalibera.org.

nuntanunta

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: