image
Sursa foto: Profimedia

"Avertismentul" lui Karim Benzema care l-a făcut să râdă pe Vinicius Junior: "Eu nu cred că se va întâmpla asta!"

Vinicius Junior (21 de ani) și Karim Benzema (34 de ani) au fost cruciali în triumful lui Real Madrid în Champions League, dar și în cel din La Liga, unde "albii" au fost lideri detașați.

Relația de joc dintre cei doi a crescut foarte mult în ultimul timp. Vinicius și Benzema par telepatici în teren, la nici doi ani de când francezul i-a sugerat unui lui Ferland Mendy (26 de ani) să nu-i mai paseze, deoarece brazilianul mai mult i-ar încurca.

Totuși, la nivel de selecționate, cele două staruri ale lui Real Madrid rămân adversari. În cadrul unei conferințe de presă recente, Vinicius a dezvăluit că Benzema l-a "avertizat" că vrea să îi învingă țara chiar în finala Cupei Mondiale 2022, lucru care l-a făcut să râdă pe sud-american.

"Sunt foarte fericit că Neymar a spus despre mine că ar trebui să câștig Balonul de Aur, dar în opinia mea Benzema îl merită.

Karim chiar glumește cu mine și îmi spune că vrea să câștige finala Cupei Mondiale în fața Braziliei, dar eu nu cred că se va întâmpla asta", a declarat Vinicius.

Vinicius Junior a fost ales de comisia de observatori tehnici ai UEFA cel mai bun tânăr jucător din ediţia 2021-2022 a Ligii Campionilor, în care a reuşit şase pase decisive şi patru goluri, inclusiv unicul gol al finalei câştigate de Real Madrid împotriva lui Liverpool.

Vinicius Junior, extremă în vârstă de 21 de ani, a marcat în minutul 59 al finalei cu Liverpool după o pasă lungă a lui Federico Valverde. Cu cele şase pase decisive în recent încheiata ediţie a Ligii Campionilor, el a fost depăşit doar de Bruno Fernandes de la Manchester United.

Majoritatea assist-urilor lui Vinicius au fost fructificate de Karim Benzema, desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Liga Campionilor, cei doi alcătuind un parteneriat eficient.

”În timp ce Benzema a arătat putere şi instinct de prădător, Vinicius Junior a strălucit cu viteza şi talentul său, cel mai bine ilustrate de golul pe care l-a marcat după o acţiune personală în meciul cu Şahtior Doneţk din faza grupelor (5-0)”, notează site-ul UEFA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: