image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo acuză Real și UEFA pentru scandalul de viol: Teoria conspirației și represaliile portughezului

Cristiano Ronaldo are parte de cel mai mare scandal al carierei. Starul portughez în vârstă de 33 de ani se consideră nevinovat și a ajuns să acuze conducerea Realului și UEFA pentru multitudinea de probleme - începând cu acuzațiile de viol și ajungând până la eliminarea controversată suferită cu Valencia sau ratarea trofeului The Best.

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri a publicat, miercuri, un editorial în publicația Tutto Mercato Web și a citat surse apropiate fotbalistului, care ar avea o adevărată "teorie a conspirației".

"CR7 crede că totul a pornit de la Real Madrid, iar dorința lui Florentino Perez este să diminueze importanța portughezului din ierarhiile internaționale și se folosește de influența politică pentru a realiza acest lucru", a scris italianul.

Aparent, Ronaldo ar crede că Real Madrid a pus presiune pe UEFA pentru a se asigura că portughezul nu va primi trofeul The Best - care i-a revenit lui Luka Modric, la gala la care noul fotbalist al lui Juventus nici măcar nu a participat.

De asemenea, Cristiano ar considera și că eliminarea din meciul cu Valencia, din prima etapă a sezonului 2018-2019 din UEFA Champions League, nu este deloc o coincidență și că ar fi venit tot în urma unui joc de culise orchestrat de Florentino Perez, omul de care nu s-a despărțit în cei mai buni termeni și care a fost adus în fața membrilor Comitetului Director de la Real Madrid, în urma transferului cvintuplului câștigător al Balonului de Aur.

Nu în ultimul rând, absența lui de la echipa națională a Portugaliei în Nations League nu este întâmplătoare, ci ar fi vorba despre un boicot al lui Cristiano Ronaldo pentru cea mai nouă competiție UEFA. Chiar el i-a cerut selecționerului Fernando Santos să nu îl convoace în această toamnă la niciun meci, fie el din Liga Națiunilor, fie amical.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: