image
Sursa foto: Profimedia

Momentul în care Jurgen Klopp a răbufnit, înaintea finalei UCL: "Nu știu ce am făcut, dar mi se tot întâmplă asta!"

Jurgen Klopp (54 de ani) a susținut o conferință de presă înaintea finalei UEFA Champions League, dintre Liverpool și Real Madrid.

Managerul "Cormoranilor" a fost întrebat despre situația lui Sadio Mane (30 de ani), fotbalist care intră în ultimul an de contract. Conform informațiilor apărute în presa internațională, senegalezul este foarte aproape de un transfer la Bayern Munchen.

Jurgen Klopp s-a arătat deranjat de discuțiile existente în jurul echipei înaintea acestui meci crucial. Antrenorul german crede că acesta ar putea fi un șiretlic prin care se dorește distragerea atenției jucătorilor înaintea confruntării de pe Stade de France.

Nu este prima dată când numele echipei Bayern Munchen apare în discuție, într-un astfel de moment, susține Jurgen Klopp.

"Este un moment total nepotrivit pentru astfel de discuții. Oriunde ar juca Sadio în sezonul viitor, el va fi un mare jucător, cu siguranță. Nu e prima dată în cariera mea când, înaintea unui meci decisiv, apar zvonuri cu privire la Bayern Munchen. Nu știu ce am făcut. Dar se tot întâmplă.", a afirmat Jurgen Klopp.

Sadio Mane a păstrat suspansul în privința viitorului său, înaintea finalei UEFA Champions League.

"Sincer, răspunsul pe care vi-l pot da este că mă simt foarte bine și că sunt concentrat în totalitate pe meciul de sâmbătă. E răspunsul pe care trebuie să-l dau înainte de finală. Dar, întrebați-mă sâmbătă seara și vă voi spune ce vreți să auziți, cu siguranță. Pentru moment, trebuie să câștigăm și nu avem timp de alte lucruri. Voi face totul pentru a câștiga, pentru că e marele nostru vis. Apoi, vă voi da răspunsurile pe care le vreți.", a afirmat Sadio Mane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: