image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Incendiul de la Moldexpo: Peste 60 de pompieri au intervenit; Au fost evacuate două butelii de gaz

UPDATE 13:15 //

Incendiul a fost lichidat în totalitate la ora 12:06. Pentru lichidarea incendiului au fost implicate 12 autospeciale de intervenție cu efectiv de trupă și de comandă în număr de peste 60 de angajați IGSU. Nimeni a nu a avut de suferit. În timpul intervenției pompierii au evacuat două butelii de gaz de pe acoperișul clădirii.

----------------------------------------

UPDATE 11:35 // Potrivit datelor IGSU, incendiul a izbucnit la ora 09:35 în interiorul clădirii „Casa Modernă” de pe teritoriul Moldexpo. Flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii și o suprafață aproximativ de 450-500 de metri pătrați. La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate nouă autospeciale de intervenție inclusiv două autoscări conform numărului sporit de interventie. Incendiul a fost localizat la ora 11:15, iar echipele de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea arderii. Victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

---------------------------------------------

UPDATE 11:21 // În momentul izbucnirii incendiului, pe șantier se aflau cel puțin zece muncitori. „Agentul efectua lucrări la acoperiș și a izbucnit incendiu, cel mai probabil nu a respectat regulile”, susține pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc.

La fața locului au fost îndreptate nouă autospeciale, iar tot personalul a fost evacuat înainte de intervenția pompierilor. Incendiul a fost localizat la ora 11:15. Deocamdată nu sunt victime.

-------------------------------------------

Un incendiu a izbucnit în această dimineață pe teritoriul centrului Moldexpo. La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, incendiul a izbucnit la un magazin de mobilă pentru interior de pe teritoriul Moldexpo, la fața locului fiind îndreptate mai multe echipaje.

IGSUIGSU
IGSU IGSU

IGSUIGSU

Jurnal.md // Nadejda RoșcovanuJurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Jurnal.md // Nadejda RoșcovanuJurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Jurnal.md // Nadejda RoșcovanuJurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: