image
Sursa foto: kaufland

Un nou magazin Kaufland a fost deschis chiar în centrul capitalei

De Hramul orașului Chișinău și-a deschis ușile încă un magazin Kaufland. Acum, mai mulți locuitori din sectorul Centru al Capitalei se pot bucura de standarde europene, produse mereu proaspete și servicii impecabile.

„Acest magazin este construit după cele mai înalte standarde de calitate și cel mai nou concept de design, astfel încât clienții să se bucure de o nouă experiență de cumpărături. Totodată, în spiritul angajamentelor noastre vom continua colaborarea cu furnizorii și producătorii locali încurajândui ca produsele acestora să ajungă pe rafturile magazinelor noastre", spune CRISTINA ARAMĂ, PR manager Kaufland Moldova.

Magazinul cu o suprafață de peste 4 mii de metri pătrați dotat cu o parcare de 376 de locuri este amplasat pe strada Testemițanu 3. Administrația rețelei de magazin au îmbunătățit și infrastructura din zonă, astfel încât accesul la magazin să fie cât mai comod pentru clienți. Lucru pentru care s-au alocat 26 de milioane de lei.

"În primul rând investițiile publice sunt o parte integrală din strategia Kaufland și din această cauză noi am investit și aici bani și efort. Se referă la sistem de apă pluvială, avem implimentat un sistem pietonal, un sistem și pentru mașini care ne ajută nu doar pe noi, dar și blocurile din preajmă.", a adăugat FELIX FAEHRE, Director al departamentului Proiecte Imobiliare.

De asemenea, clienții magazinului vor putea beneficia și de o stație de încărcare pentru mașinile electrice, la care vor putea fi conectate simultan 3 automobile. Mai mult, în parcarea magazinului a fost instalată și boxa de reciclare de care vor putea beneficia nu doar clienții, dar și locatarii din zonă. Primele magazine Kaufland s-au deschis la Chișinău în anul 2019. În tot acest timp, Kaufland împreună cu partenerii a desfășurat o serie de proiecte sociale în țară, în valoare de peste 18 milioane de lei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: