image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu, despre Dodon: Un porumbel rănit; A luat de la Plahotniuc bani în pungă cu calendar, iar acum amenință oamenii

„Un porumbel rănit care a ieșit să amenințe oamenii”. Asta a spus, astăzi, Maia Sandu despre Igor Dodon, după ce președintele în exercițiu a ieșit ieri în fața presei, s-a identificat cu un porumbel și a cerut cetățenilor să nu-l schimbe pe „coțofana de pe gard”.

„Ieri, în timp ce aveam întâlniri cu candidații din primul tur, un porumbel rănit a ieșit la presă și a început să cânte cântece de jale. Igor Dodon, care a înțeles că pierde alegerile și simte că-i fuge pământul de sub picioare, a ieșit să amenințe oamenii, speriindu-i că dacă nu-l votează, vine sfârșitul lumii. După patru ani de mandat, un președinte care nu a făcut nimic pentru oameni, doar pentru prieteni și familia lui, un președinte care a mers în vacanțe de lux, un președinte care și l-a întâlnirile electorale merge cu 12 Mercedesuri, care a luat bani în pungă cu calendar de la Plahotniuc, un președinte care protejează bandiții, în loc să vină să dea socoteală oamenilor, el îi amenință”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu a comentat și propunerea lui Igor Dodon de a fi organizate dezbateri electorale pe teritoriu neutru.

„Timp de două luni a fugit de dezbateri, iar acum când vede că pierde alegerile vrea dezbateri. Poporul a spus foarte clar că Igor Dodon nu merită mandatul de președinte, că Igor Dodon trebuie să plece. Singura dezbatere pe care trebuie s-o aibă e cea cu procurorii. Din respect pentru cetățeni, pentru că oamenii trebuie să audă răspunsuri de la cel care a primit salariul de președinte timp de patru ani, vor merge la dezbateri pe teren neutru”, a menționat Maia Sandu.

Ea a precizat că timpul și locul unde urmează să se desfășoare dezbaterile vor fi stabilite de staff-urile celor doi candidați și vor fi anunțate ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: