image
Sursa foto: Getty Images

Metoda inedită prin care un club face bani pe timp de criză: 100 de euro ca să o scoți la o înghețată, 500 de euro un grătar

Un club de baschet din Germania a lansat o campanie inedită, prin care caută să câștige banii necesari supraviețuirii în perioada în care sezonul este suspendat.

Cei de la Mitteldeutscher BC și-au propus să strângă 85.000 de euro și oferă mai multe beneficii care pot fi pe gustul fanilor, așa cum se arată pe contul oficial de Instagram al echipei.

Astfel, germanii oferă mai multe pachete precum: o cină alături de antrenorul echipei, Silvano Poropat, în schimbul a 500 de euro, un meci urmărit de pe banca de rezerve pentru 2000 de euro, sau mesaje și saluturi de la jucătorii echipei, pe Instagram.

Totuși, cele mai tentante propuneri au fost, însă, altele. Echipa de majorete a făcut o ofertă prin care, pentru 100 de euro, fanul respectiv poate alege una dintre majorete pe care să o scoată la o înghețată.

Mai mult, suporterii au putut plăti 250 de euro pentru un tricou ediție limitată, de la câștigarea Cupei Germaniei, iar acestea au fost deja epuizate. Fanii au posibilitatea de a oferi 500 de euro pentru un grătar alături de echipă la finalul sezonului, ofertă care i-a încântat și care s-a dovedit destul de profitabilă.

Până acum, clubul a adunat 19.000 de euro, iar dacă suma necesară nu va fi strânsă, banii vor fi retunrați fanilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: