La funerariile actriței de telenovele au participat mai mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, printre care soţul acesteia, Lorenzo Lazo, fiica ei, Constanza (14 ani), dar şi mama vedetei, Ofelia Fuentes, care a spus câteva cuvinte, printre lacrimi: „Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu”.

Două membre ale trupei Pandora, Isabel Lascurian şi Myte Lascurian, au urcat pe scenă pentru a cânta „Si Nos Dejan”, cu un mariachi.

Clasica piesă, scrisă de Jose Alfredo Jimenez Sandoval, se traduce „Dacă ei ne părăsesc”. Fanii au adus și eu un tribut regretatea acrtițe pe scena Teatrului Jorge Negrete.

La ceremonie au mai fost prezenţi colegi de breaslă precum Andrea Noli, Mauricio Islas, Sherlyn, Yadhira Carillo, Juan Osorio, Fernando Carrillo, Maribel Guardia, şi Vanessa Claudio, scrie libertatea.ro.

Actrița Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani. Aceasta suferea de cancer ovarian, pe care l-a descoperit în 2016. 

În 2017, ea își anunța fanii că a învins teribila maladie. La ultimul proiect de televiziune la care a participat, „Acesta este stilul meu”, de la TV Azteca, actrița a lipsit câteva zile de pe platourile de filmare. Atunci, s-a zvonit că boala a recidivat. De atunci, Edtih n-a mai participat la acțiuni publice.