image
Sursa foto: Profimedia

Rezervă la PSG, Sergio Ramos ar putea să plece în această iarnă! Cluburile care îl vor pe fundaș

Sergio Ramos (35 de ani) nu se regăsește la Paris Saint-Germain și nu este exclus să schimbe echipa chiar din această iarnă. Spaniolul se află în atenția mai multor formații din Serie A.

Ibericul a semnat cu francezii în vara anului 2021, dar nu a bifat decât două partide pentru fosta campioană din Hexagon. A fost accidentat, însă odată revenit s-a dovedit a nu avea loc în primul 11.

Paris Saint-Germain a remizat, duminică, pe terenul celor de la Olympique Lyon, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 20-a din Ligue 1. Din nou, spaniolul Sergio Ramos a fost titular și nu a bifat niciun minut.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a declarat că a fost alegerea sa de a juca în centrul apărării cu brazilianul Marquinhos și francezul Presnel Kimpembe.

”Ramos este bine, am luat decizia să nu joc cu el. Jucăm cu patru fundași. Există competiție pentru toată lumea. Sper să joace în următoarele partide. Decizia mea a fost să jucăm cu Marquinhos și Kimpembe”, a declarat Mauricio Pochettino, după remiza cu Olympique Lyon, scor 1-1, potrivit as.com.

Cu siguranță, situația nu îi place deloc lui Sergio Ramos, care a sosit de la Real Madrid cu un statut de star mondial. Dacă Pochettino nu-și schimbă rapid abordarea, există șanse foarte mari să plece de la PSG.

Potrivit Fichajes.net, situația lui Sergio Ramos este atent monitorizată de AC Milan și Juventus Torino, iar dacă se va pune problema plecării cu siguranță vor încerca să-l transfere pe fundașul spaniol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: