image
Sursa foto: Privesc.eu

Unde se află Ilan Șor? Ce spun colegii săi de fracțiune

Locul aflării deputatului Ilan Șor continuă să rămână un mister. Acesta a dispărut din spațiul public o dată că retragerea PD, iar între timp deputații din partidul său au boicotat ședințele Parlamentului.

„În timpul apropiat, va face personal declarații”, a spus scurt deputatul Denis Ulanov, întrebat astăzi de presă despre locul aflării colegului său de partid, Ilan Șor.

Ulanov a susținut astăzi alături de colegii din fracțiune, un briefing de presă la Parlament. Acesta declarat că fracțiunea Partidului Șor „merge conștient în opoziție”.

„Astăzi la guvernare se află o pseudo-coaliție, numită național-socialistă, care are programe diametral opuse. Partidul Șor este obligat să fie o opoziție activă, care va denunța ilegalitățile actualei guvernări”, a adăugat Denis Ulanov.

În opinia fracțiunii Șor, actuala guvernare încearcă să facă presiuni asupra sistemului judecătoresc. „Aceste situații, inclusiv și participarea premierului la ședința Consiliului Suprem al Magistraturii, trebuie examinate minuțios prin prisma atentării la separarea puterilor în stat, a spus Denis Ulanov.

Acum o săptămână, procurorii anticorupție au decis să aplice sechestru pe mai multe bunuri care aparțin lui Ilan Șor și a cerut mandat de arestare pe numele său pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă controlul judiciar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: