image
Sursa foto: usmf.md

COVID-19 a provocat astăzi moartea a 11 persoane

11 cazuri de deces au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova.

Este vorba despre:

Deces 605: Femeie de 57 ani, din raionul Ceadâr-Lunga, transferată de la Spitalul Clinic Republican, la SCM “Sfânta Treime”, pe 21 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 606: Bărbat de 59 ani, din municipiul Chişinău, internat la SCM “Sfânta Treime”, pe 7 iunie. Comorbidităţi: bronhopneumopatie cronică obstructivă, hipertensiune arterială gr. II, angină pectorală de efort CF III.

Deces 607: Bărbat de 80 ani, din raionul Ialoveni, transferat de la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, la Spitalul Clinic Republican, pe 23 iunie. Comorbidităţi: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 608: Femeie de 89 ani, din r-nul Ungheni, internată la IMSP SR Ungheni, pe 25 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat, cardiopatie ischemică.

Deces 609: Bărbat de 62 ani, din municipiul Bălţi, internat la Spitalul Clinic Bălţi, pe 19 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 610: Bărbat de 66 ani, din raionul Ungheni, internat la Institutul Oncologic, pe 12 iunie. Comorbidităţi: leucemie acută.

Deces 611: Bărbat de 51 ani, din municipiul Chişinău, internat la Dispensarul Republican de Narcologie, pe 29 mai. Comorbidităţi: encefalopolineuropatie, boală toxică a ficatului.

Deces 612: Femeie de 66 ani, din raionul nul Vulcăneşti, internată la IMSP SR Comrat, pe 19 iunie. Comorbidităţi: hepatită cronică, ciroză hepatică.

Deces 613: Femeie de 57 de ani, asistentă medicală, Tatiana Ghimpu, care activa în cadrul Spitalului Raional Briceni. Tatiana Ghimpu a fost internată pe data de 21 iunie la Spitalul Raional Briceni, ulterior pe data de 27 iunie a fost transferată la Spitalul Raional Edineț.

Deces 614: Femeie 65 de ani. Este vorba de Melania Scorpan care activa în calitate de asistentă medicală în cadrul Spitalului Clinic Bălţi, secţia ATI, Pediatrie.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 18 471 de cazuri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: