image
Sursa foto: Getty Images

Până aici merge invidia. Mane n-a vrut să cadă la un posibil penalty ca să nu-l transforme colegul său, Salah

Dezvăluire surprinzătoare făcută de Michael Owen. Fostul mare atacant susține că rivalitatea dintre Sadio Mane și Mohamed Salah este una atât de mare încât s-a ajuns ca aceasta să se transforme în invidie la nivel personal.

Potrivit spuselor lui Owen, în meciul Liverpool - Chelsea (0-1), jucat joi, Mane a refuzat să cadă în careu, la un duel cu Rudiger, pentru ca Salah să nu poată înscrie din penalty-ul rezultat.

Totul pentru că Mane și Salah, chiar dacă sunt colegi la Liverpool, sunt rivali în clasamentul pentru Gheata de Aur, chiar dacă joacă pe posturi diferite.

Astfel, Mane nu numai că a rămas pe picioare, dar prin gestul său, și-a privat echipa de punct sau puncte în fața rivalei, mai ales că situația din clasament a "cormoranilor" este una proastă, iar campioana Angliei e în pericol să rateze și cupele europene.

"A fost un moment în prima repriză când orice fan al lui Liverpool din lumea asta a crezut că a fost penalty. Nu mi-a venit să cred că nu a căzut. Nu pledez pentru asta, dar în mod normal, vezi că jucătorii de atac cad.

Mă întreb la ce se gândește. Stai puțin, voi înscrie, pentru că, dacă nu stau în picioare, Mo Salah va avea alt penalty. Cu toții știm cât de competitivi sunt jucătorii de atac, știm cât de egoiști sunt atacanții, pe de altă parte.

Acești jucători au concurat pentru Gheata de Aur în ultimele două sezoane (...) Ar putea fi o teorie hazardată, dar am mai văzut ca ei să nu-și paseze când unul dintre ei se află în poziție perfectă, mai bună decât a celuilalt.

Iar asta mă face să îmi pun întrebări. Vorbim despre egoism și o oarecare nemulțumire. Am văzut că Salah a dat din cap când a fost înlocuit.

Știm cât de mult își doresc ei să câștige Gheata de Aur și mă gândesc pentru două secunde că l-am văzut pe Mane căzând acolo, în careu. Două meciuri la rând când există această șansă... asta mă cam face să îmi pun întrebări puțin", a spus Owen.

Salah este, în acest moment, golgheterul din Premier League, chiar dacă Liverpool se cam chinuie în campionat. Atacantul egiptean are 17 goluri, cu două peste Bruno Fernandes, de la Manchester United. Mane, cu 7 goluri, este tocmai al 20-lea.

Salah a câștigat Gheata de Aur în sezonul 2017-2018, înainte ca el și mane să împartă un premiu cu Aubameyang în sezonul următor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: