image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo și dieta sa ”de maniac”: singurul fel de mâncare care îl face să ”trișeze”

Cristiano Ronaldo a ajuns la 37 de ani, dar se menține într-o formă fizică remarcabilă.

Portughezul are în continuare un fizic ”sculptat”, după cum se vede în pozele din vacanța din acest an, care pot fi văzute în galeria foto de mai jos, iar asta se datorează, în primul rând, unei diete catalogate de italienii de la Gazzetta dello Sport drept una ”de maniac”.

Sursa citată anterior prezintă și dieta lui Cristiano Ronaldo, care mănâncă în fiecare zi șase mese.

La micul dejun, Cristiano Ronaldo consumă ouă, pâine prăjită, brânzeturi cu un conținut redus de grăsime și fresh de portocale.

La prânz, portughezul mănâncă piept de pui cu o salată sau paste integrale. Pentru masa de seară, fotbalistul optează pentru pește cu legume, orez sau fasole.

Cristiano Ronaldo acordă o mare atenției grăsimilor, astfel că nu consumă niciodată mai mult de trei linguri de ulei pe zi.

Celelalte trei mese sunt ceva mai mici, mai degrabă niște gustări. Uneori, Cristiano Ronaldo consumă între mese o bucată mică de ciocolată, însă cel mai adesea mănâncă la gustare fructe, legume sau avocado pe pâine prăjită.

Există, însă, și un fel de mâncare care îl face pe Cristiano Ronaldo să ”trișeze” în dietă, o specialitate portugheză numită bacalhau a bras.

Este vorba despre o mâncare din pește cod, cartofi prăjiți și ouă, o ”bombă calorică”, căreia, însă, Cristiano Ronaldo nu îi poate rezista, mai ales când este gătită de mama sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: