Țintele campioanei Franței sunt compartimentele median și defensiv. Totul depinde și de plecarea lui Neymar, care dorește să revină la Barcelona, fie contra a 300 milioane de euro sau 150 plus doi jucători. Unul dintre ei ar putea fi o surpriză, croatul Ivan Rakitic. În acest caz, clubul francez nici nu ar mai avea probleme cu fair-play-ul financiar.

Leonardo îl are în vedere pentru întărirea apărării pe Kalidou Koulibaly, de la Napoli, considerat alături de Virgil Van Dijk, cel mai bun fundaș din lume.

Pentru moment, fundașul Kalidou Koulibaly este scump, ca orice jucător de la Napoli. Italienii l-au estimat la 100 de milioane de euro, potrivit președintelui Aurelio De Laurentiis. Senegalezul a primit o ofertă de 90 de milioane de euro și de la Real Madrid, a anunțat Corriere dello Sport.

Un semn că transferul la una dintre cele două mari puteri ale fotbalului mondial este posibil ar fi achiziția deja făcută de Napoli, fundașul Kostas Manolas, de la AS Roma.

Dacă Neymar este pe picior de plecare de la PSG, Kylian Mbappe a liniștit apele. Atacantul francez a decis să rămână sub comanda lui Thomas Tuchel și în sezonul viitor. Pe de altă parte, francezii susțin că atacantul de 20 de ani nu vrea să își prelungească înțelegerea scadentă în 2022. Astfel, pentru a nu îl pierde gratis, PSG e nevoită să îl vândă până în vara lui 2021 pe jucătorul cotat la 200 de milioane de euro.