image
Sursa foto: newton.md/botanica

Lansarea TRANȘEI 3 NEWTON HOUSE Grădina Botanică

Echipa NEWTON HOUSE Grădina Botanică anunță lansarea vânzărilor pentru TRANȘA 3. Pentru a facilita în continuare accesul la propria locuință de calitate ACASĂ va fi disponibilă aceeași metodă unică de achitare în rate, cu 0% dobândă, fără gaj și comisioane ascunse, fără intermediari, doar cu buletinul, direct de la dezvoltatorul imobiliar.

Tranșa 3 oferă acces prin 2 artere principale, apropiere imediată de facilitățile de sport și noi planimetrii cu vedere minunată spre oraș

Tranșa 3 se bucură de o poziționare excelentă în cadrul proiectului, fiind chiar în centrul complexului rezidențial. Accesul comod în complex și ieșirea spre oraș va fi asigurată prin două străzi principale diferite: str. Grădina Botanică și Burebista. Datorită noii forme de poziționare favorabile a clădirilor din tranșă, au fost proiectate noi planimetrii inteligente extrem de avantajoase pentru o varietate și mai mare în alegere. De asemenea, apartamentele vor avea priveliști panoramice de basm spre oraș tot anul împrejur.

newton.md/botanicanewton.md/botanica

Un alt avantaj al tranșei 3 este ograda integrată cu aleea pietonală principală a complexului, ce oferă posibilitatea unor promenade excelente chiar în apropierea blocului. Precum și proximitatea imediată cu toate facilitățile de sport de pe teritoriu: complexul de sport, bazinul de înot acoperit și cele 2 terenuri multifuncționale de sport.

newton.md/botanicanewton.md/botanica

Planimetrii noi extrem de spațioase și luminoase cu 1, 2 și 3 odăi

În tranșa 3 vor fi expuse la vânzare planimetriile mult îndrăgite de cumpărători, care s-au bucurat de succes și au fost repede vândute în primele tranșe ale proiectului, precum și compartimentări noi. Datorită noii forme de poziționare a clădirilor din această tranșă, au fost proiectate planimetrii inteligente ca locatarii să poată valorifica la maxim spațiul din atât din punct de vedere funcțional, dar și estetic.

Planimetriile oferă spații mari, deschise și luminoase cu geamuri panoramice ce oferă priveliști deosebite spre oraș. Fiecare locuință este predată în variantă albă, cu pereți între apartamente în 3 straturi, izolare italiană vibroacustică a pardoselii, izolare fonică optimă a pereților, cazan individual 24 kW cu 2 conture și geamuri cu Low-E, 4 seasons.

newton.md/botanicanewton.md/botanica

Mai mult, NEWTON HOUSE Grădina Botanică dispune de cantitatea locurilor de parcare fără precedent în țară, de aceea fiecare locatar va avea posibilitatea să procure un loc de parcare cald și sigur în parcarea subterană multietajată, unde vor avea acces rapid, direct cu ascensorul. De asemenea, în tranșa 3 vor fi disponibile și debarale funcționale pentru depozitarea lucrurilor personale.

Propriul apartament cu prima rată de la 5030 EURO

NEWTON HOUSE Grădina Botanică pune la dispoziție cea mai avantajoasă și sigură metodă de achitare de pe piața imobiliară din Moldova, pentru cei care vor să procure propriul apartament, dar nu dispun de toată suma necesară.

Achiziționarea propriului apartament este mai ușoară ca oricând. Devii proprietar în cel mai ambițios complex rezidențial de la Botanica cu o primă rată minimă de la 5030 EURO și restul sumei o achiți în rate, direct de la dezvoltator. Fără comisioane ascunse, fără dobândă, fără intermediari, timp de o oră.

newton.md/botanicanewton.md/botanica

Shopping mall, grădiniță, fitness centru, restaurante și piscină acoperită – toate integrate pe teritoriu

Locuitorii NEWTON HOUSE Grădina Botanică vor putea petrece nu doar weekendul minunat, dar vor putea trăi o viață extraordinară zi de zi. Pentru că vor avea o mulțime de oportunități de a petrece timpul liber în incinta complexului: să meargă la cumpărături în propriul centru comercial, să ia masa la restaurant, să practice sportul preferat, să meargă cu copiii la bazinul de înot acoperit, să iasă în curtea imensă de recreere cu terenuri de joacă și sport.

newton.md/botanicanewton.md/botanica

Un complex ideal pentru cuplurile care doresc să își întemeieze o familie, dar și pentru persoanele care iubesc liniștea și relaxarea pe care o oferă natura. Apropierea cu cei peste 104 ha din parcul Grădina Botanică, oferă amatorilor de natură nenumărate posibilități de drumeții și odihnă. Fie pe jos, fie cu bicicleta, la jogging sau alergare — aceștia vor parcurge potecile splendide din parc, în timp ce vor inspira aer curat și puternic umidificat, datorită lanțului de lacuri din preajmă.

Verifică disponibilitatea apartamentelor din faza 2 tranșa 2, sau află primul oferta pentru apartamentele din tranșa 3 la prețul de lansare direct la oficiul mobil (amplasat pe str. Grădina Botanică 18, peste drum de intrarea în parcul Grădina Botanică), pentru mai multe informații apelează la numărul: 076 01 50 67 sau accesează site-ul: newton.md/botanica.

Noutăţile partenerilor

comentarii: