image
Sursa foto: Getty Images

Zinedine Zidane mărturisește cum s-a îndrăgostit: Eram în stare de orice doar ca să mă bage în seamă

Zinedine Zidane a împlinit 48 de ani - francezul este unul din cei mai titrați fotbaliști din lume și se pare că ar putea egala performanțele reușite ca jucător și de pe banca tehnică.

Eleganța și discreția l-au caracterizat mereu pe francez, cu excepția episodului cu Materazzi de la Cupa Mondială. O biografie a lui Zizou face acum dezvăluiri interesante și despre viața sa sentimentală.

Zidane povestește cum a întâlnit-o pe soția lui, Veronique Fernandez, cu care este căsătorit din 1994.

"Ne-am văzut prima oară în 1989 la o cantină a căminului în care locuiam amândoi. Ea avea 18 ani și urma cursuri de dans, eu aveam 17 și eram la echipa de fotbal a lui Cannes. Când am cunoscut-o eram capabil să mă arunc de pe cea mai înaltă clădire doar ca ea să se îndrăgostească de mine," a mărturisit antrenorul lui Real Madrid.

Cei doi și-au unit destinele pe 28 mai 1994 la Bordeaux, pe când Zidane juca acolo. Veronique este cea care a renunțat la carieră pentru a fi alături de cel care avea să devină un erou după finala Mondialul lui din 1998 când a marcat două goluri contra Braziliei pe Stade de France.

"A fost dragoste la prima vedere, dar și începutul unei relații sincere și normale. M-am măritat cu cel care este bărbatul vieții mele," a declarat Veronique.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: