image
Sursa foto: AP

Dodon, atac neortodox după imaginile cu randevuuri la Președinție: Îi susțineți pe cei care nu au copii și nici n-o să aibă

Igor Dodon susține că imaginile cu discuția în care îi face avansuri unei maseuze profesioniste din capitală, publicate de Jurnal.md, reprezintă un fake. Șeful statului a amenințat redacția și a venit cu un atac mai puțin ortodox la adresa concurenților săi electorali.

„Îi susțineți pentru acei candidați care nu au copii și niciodată nu o să aibă. Dacă faceți aceste fake-uri credeți că se va uita? Nimic nu se uită”, a spus Dodon.

„Cei care se străduiesc și fac diferite fake-uri, nu pierdeți banii degeaba pe niște diletanți. Încercați să faceți perepiști. Am văzut niște jurnaliști, cum zice Putin, „nizkogo sotzialnogo... ”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale on-line.

Șeful statului a precizat că răspunde personal doar la mesajele de pe contul său de Facebook.

„Celălalt e profilul meu politic. Niciodată aici nu răspund pentru că nu am timp. Nu pierdeți timpul, pațani. Înțeleg că nu aveți nimic sfânt, a demonstrat și timpul și emisiunea în care aruncați nuca ceea. Sunteți pentru acei candidați care nu au copii și niciodată nu o să aibă. Dacă faceți aceste fake-uri, credeți că se va uita? Mulți mă întreabă: de ce nu interziceți...?”, a mai spus amenințător Dodon, fără să precizeze despre ce interdicții este vorba.

Precizăm că Jurnal.md a intrat în posesia mai multor imagini care ar arăta că președintele țării, candidat pentru un nou mandat, nu este chiar atât de familist precum se declară.

Este vorba de o discuție dintre Igor Dodon și o tânără din capitală care ar fi avut loc în luna mai 2020, pe messenger. Tânăra, o maseuză profesionistă și antrenor de fitness care a lucrat mai mulți ani în saloanele din Abu Dhabi și Dubai, i s-ar fi adresat lui Igor Dodon după ajutor, fiind în căutarea unui loc de muncă. În timpul discuției, Igor Dodon nu ar fi ezitat să-i facă avansuri tinerei.

A doua zi, care s-a dovedit a fi chiar 15 mai, Ziua Internațională a Familiei, tânăra a trecut prin filtrul de securitate de la intrarea în Președinție și a fost înscrisă în registrul vizitatorilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: