image
Sursa foto: Getty Images

A vrut "să dea un tun" și a pariat o sumă imensă pe victoria lui Charles Leclerc, dar a intrat în "depresie" la final

Rapperul canadian Drake a vrut să dea un tun financiar și a pariat pe victoria lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Spaniei. Iar suma mizată a fost imensă, 300.000 de dolari canadieni, adică aproximativ 220.000 de euro.

Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe circuitul din Barcelona. Pilotul de la Ferrarri a abandonat în turul 27, din cauza problemelor la motor, după ce a plecat din pole-position.

Supărarea a fost maximă nu numai pentru Leclerc, ci și pentru Drake, evident, care a "intrat în depresie", potrivit presei americane.

În cazul în care Leclerc se impunea la Barcelona, Drake ar fi câștigat 750.000 de dolari canadieni, adică echivalentul a 549.000 de euro. Dacă scădem suma investită, profitul său ar fi fost de 329.000 de euro.

Marele Premiu al Spaniei a fost câștigat de Max verstappen. Pilotul de la Red Bull a și recunoscut că Leclerc ar fi câștigat detașat dacă nu abandona, pentru că era greu să fie ajuns din urmă.

Campionul mondial în exercițiu a fost ajutat și de strategia echipei. Colegul său, Sergio Perez, s-a dat la o parte pe finalul cursei, pentru a-l ajuta pe olandez în clasamentul piloților.

În urma acestui succes, Verstappen este noul lider al ierarhiei piloților. De asemenea, după ”dubla” de la Barcelona, Red Bull a urcat pe primul loc și la constructori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: