image
Sursa foto: colaj jurnal.md

Invitat surpriză la Total Sport: Află alte detalii despre emisiunea din această seară

Total Sport vine cu un invitat surpriză în această seară. În platoul emisiunii vine unul dintre cei mai mari critici la adresa conducerii Federației Moldovenești de Fotbal, dar care a acceptat o funcție în cadrul structurii FMF.

În prima parte a emisiunii o sa aflați cum și-au petrecut vacanța mai mulți fotbaliști din cadrul Diviziei Naționale. În platou vor fi Lilian Popescu, antrenorul lui Petrocub, principala urmăritoare a liderului Sheriff, și Stanislav Luca, principalul de la Sfântul Gheorghe. Cei doi ne vor vorbi despre ultimele schimbări de la echipele pe care le conduc, dar și ce jucători ar mai urma să ajungă în Divizia Națională.

În partea a doua vom discuta cu noul selecționer al reprezentativei Under 17 a Moldovei numele căruia îl veți afla în cadrul emisiunii. La alegerile de la șefia FMF acesta a făcut parte din tabăra lui Radu Rebeja, iar acum a acceptat să lucreze în echipa lui Leonid Oleinicenco.

În ultima parte a emisiunii vom discuta cu atletul Ion Luchianov care a dispărut în ultima perioadă din lumina reflectoarelor.

Emisiunea Total Sport este LIVE în fiecare zi de marți cu începere de la ora 21.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: