image
Sursa foto: Împreună pentru Adrian//Facebook

25.000 de euro ar putea salva viața unui bebeluș de 9 luni care s-a înecat în timp ce mânca; Apelul disperat al părinților

Adrian, un bebeluș de numai nouă luni, din România, a fost diagnosticat cu encefalopatie hipoxic ischemică, după ce s-a înecat în timp ce mânca o bucată de portocală și a suferit un stop cardio-respirator. Acum micuțul are nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare pentru a colecta o sumă de bani enormă pentru putințele familiei sale, 25.000 de euro, bani care l-ar ajuta să se recupereze la una din clinicile medicale din Germania.

De pe data de 10 martie Adrian este internat la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr. Nicolae Robănescu" din București. Copilul este alimentat cu ajutorul unei sonde nazogastrice.

„Din păcate în România nu avem o clinică specializată pe partea de logopedie și deglutiție care să se poată ocupa de Adrian pentru a relua hrănirea normală, acesta fiind unul motiv pentru care am căutat o clinică de recuperare din străinătate. Din dorința de a face tot ce este posibil omenesc pentru copilul nostru, am luat legătura cu clinici din Germania, Spania și Slovacia pentru a reuși să-i oferim terapii de recuperare complete. Sperăm să reușim să-l recuperăm, dar costurile sunt mari și încep de la 700 euro pe zi la clinicile din Germania.

Suntem puși pe lista de așteptare la trei clinici: Kinderklinik Schömberg, Schön Klinik Vogtareuth și ADELI Medical Center. Pentru a beneficia de terapii complete și avansate de recuperare avem nevoie de suma de 25.000 de euro, sumă pe care din păcate nu o dispunem, de aceea apelăm la voi, oameni cu inimă mare! Aceste tratamente sunt speranța părinților că Adrian să aibă o viață normală, de a putea scăpa de tubul nasogastric și de a mânca singur, de a putea sta în șezut și cu ajutorul lui Dumnezeu de a putea merge și de a vorbi.

Din cauza blocajului cauzat de epidemia de coronavirus suntem doar pe listele de așteptare. Clinicile nu fac internari la ora actuală, dar în viitorul apropiat, cele din Germania își vor relua activitatea, motiv pentru care am decis să începem campania de strângere de fonduri pentru ca Adrian să beneficieze cât mai repede de terapie de recuperare, terapie atât de mult necesară”, informează disperați apropiații lui Adrian.

Toți oamenii cu inimă mare sunt îndemnați să doneze bani pentru ca micuțul Adrian să poate reveni la o viață normală, să scăpe de tubul nasogastric și să poate mânca de unul singur.

Donații se pot face în contul:

RO88BTRLRONCRT00A4523002 pentru RON

RO73BTRLEURCRT00A4523002 pentru EURO

la Banca Transilvania, titular conturi: Lucian Todor (tatăl lui Adrian), Cod Swift : BTRLRO22

sau în contul:

RO22CECEB00008RON0485505 pentru RON

de la CEC Bank, titular cont: Inga Todor (mama lui Adrian), Cod Swift : CECEROBU

Pe platforma Revolut: +40746734523

Împreună pentru Adrian//FacebookÎmpreună pentru Adrian//Facebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: