image
Sursa foto: jurnal.md

Încă un lucrător medical a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19: De două ori a fost testată negativ

Un felcer din Hânceşti a decedat din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19.

Ministerul Sănătăţii Muncii și Protecției Sociale anunţă despre alte trei decese provocate de noul coronavirus. Printre aceștia se află și un felcer din cadrul Substaţiei de Asistenţă Medicală Urgentă Hânceşti, infectat acum câteva zile.

Astfel, au fost înregistrate:

Deces 846: Femeie de 75 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 6 august, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidităţi: hipertensiune arterială.

Deces 847: Femeie de 57 ani, din Ştefan-Vodă. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 848: Bărbat de 62 ani, din raionul Criuleni. Internat la data de 23 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: hipertensiune arterial, cardiopatie mixtă, leucemie cronică limfocitară.

Ministerul mai anunţă despre decesul Eleni Mingir, în vârstă de 58 ani, deces cauzat de complicaţiile pneumoniei virale, cauzate de infecţia COVID-19. Aceasta a fost transferată la data de 6 august, de la Spitalul „Toma Ciorbă”, la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”. Pe data de 04.08 şi pe data de 07.08 este testată negativ la COVID-19. Elena Mangîr a activat în calitate de felcer, PAMU Cărpineni în cadrul Substaţiei de Asistenţă Medicală Urgentă Hânceşti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: