image
Sursa foto: Getty Images

Cum au scăzut salariile de la Real Madrid pe vreme de pandemie. Cât au ajuns să câştige vedetele lui Zidane

Real Madrid a redus salariile ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Florentino Perez a luat această decizie pentru a nu afecta şi mai rău finanţele clubului, iar decizia a fost luată şi la secţia de baschet a clubului blanco.

Federico Valverde este cel mai slab plătit jucător din lot, cu un salariu anual de 2 milioane de euro, anunţă Mundo Deportivo.

Şi alţi jucători şi-au redus salariile. Astfel, Lucas Vazquez câştigă acum doar 3.1 milioane de euro pe sezon, iar brazilianul Casemiro a ”coborât” de la 5.3 milioane la 4.7 milioane pe an.

Isco încasează 6 milioane de euro, iar portarul belgian, Thibaut Courtois are un salariu de 7.2 milioane de euro, mai mic decât cel pe care îl avea iniţial. Karim Benzema are 7.8 milioane de euro pe sezon, iar Luka Modric a ”scăzut” de la 10.5 milioane la 9.4 milioane pe an.

Împrumutat la Eintracht Frankfurt, Luka Jovic câştigă acum 4.5 milioane de euro pe an, la fel ca Daniel Carvajal. Sârbului i se plăteşte jumătate din această sumă de către clubul german, pentru lunile pe care le va petrece în Bundesliga.

Superstarurile au avut de asemenea de suferit. Sergio Ramos, cel care se află în discuţii pentru prelungirea contractului cu Real Madrid, încasează 10.8 milioane de euro, iar Eden Hazard 13 milioane de euro. Galezul Gareth Bale este plătit în continuare de Real Madrid. Spaniolii îi asigură 5 din cele 13 milioane de euro pe care Bale le câştigă anual, restul fiind achitate de Tottenham Hotspur, mai scrie presa din Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: