image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastase.DA

Andrei Năstase: „Ceea ce mă frământă e că azi în RM niciun părinte nu e sigur că poate oferi copiilor un viitor fericit”

„Ceea ce mă frământa, însă, este că astăzi în Republica Moldova niciun părinte nu poate fi sigur că le poate oferi copiilor săi cel mai de preț lucru: un viitor fericit”, afirmă liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-un mesaj cu prilejul Zilei Copilului.

„E 1 Iunie, e Ziua copiilor și, evident, fiecare părinte se gândește să le ofere ce e mai bun pentru ca ei să se simtă sărbătoriți. Ceea ce mă frământa, însă, este că astăzi în Republica Moldova niciun părinte nu poate fi sigur că le poate oferi copiilor săi cel mai de preț lucru: un viitor fericit. Un viitor care să ateste siguranța și să le garanteze bunăstarea, un viitor care să asigure teren prielnic pentru alegerile făcute, pentru împlinirea profesională, pentru crearea unei familii sănătoase. Da, a unei familii întregi, care să nu cunoască despărțirea pentru supraviețuire, durerea însingurării în case străine și așteptarea durută și crudă a revederii. Dragii mei, știți foarte bine despre ce vorbesc, mai insist. Dar ceea ce pot afirma cu tărie este că acest viitor poate fi edificat! Cu încredere, determinare și voința tuturor părinților acestei țări se poate! De aceea urările mele pentru copiii noștri în această zi remarcabilă au temei și sorți de împlinire.

Dragi copii, să fiți Fericiți Acasă și să prosperați alături de părinți, bunici și toți cei apropiați, să vă bucurați de căldura casei părintești și să creșteți mari, Oameni mari, într-o țară în care să vreți să trăiți și să vă realizați toate visurile cele mai frumoase! Sănătate și mulți ani!”, se spune în mesajul publicat de Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: