image
Sursa foto: Getty Images

De ce Real Madrid i-a spus NU lui Mauro Icardi: Cum au renunțat spaniolii la transfer, în ultimul moment

Spaniolii de la Marca scriu că Mauro Icardi a încercat să se transfere la Real Madrid în două rânduri, dar a fost de fiecare dată refuzat de clubul din capitala Spaniei.

Argentinianul ajuns la PSG a vrut să forțeze mutarea la Madrid atât în iarna lui 2017, cât și în cea a lui 2018. Numele său a fost luat în discuție de șefii Realului, mai ales pe fondul formei slabe a lui Benzema. Numai că afacerea nu s-ar fi materializat din cauza caracterului îndoielnic al lui Icardi.

În 2017, soția și agenta fotbalistului, controversata Wanda, s-a întâlnit cu Florentino Perez la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite. Tratativele păreau să decurgă bine, iar conducerea tehnică a madrilenilor îl dorea pe Icardi.

Totuși, președintele Realului n-a mers mai departe cu negocierile din cauza indisciplinei cunoscute a vârfului argentinian. Până la urmă, Icardi a ajuns la PSG în septembrie, după ce Antonio Conte a decis să nu conteze pe el la Inter.

Fost junior la Barcelona, Mauro Icardi a devenit faimos în tricoul lui Inter, pentru care a marcat 124 de goluri. Argentinianul a început în forță cariera sa pe „Parc des Princes”, marcând deja zece goluri pentru PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: