image
Sursa foto: Dorin Constanda

Cântăreţul Marcel Pavel, diagnosticat cu Covid-19: „Am trecut prin momente cumplite”

Cântăreţul român Marcel Pavel, colaborator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, a scris vineri pe pagina sa de Facebook că a trecut prin momente cumplite din cauza unei duble pneumonii corelate cu Covid-19 şi a mulţumit personalului medical de la Institutul „Matei Balş”.

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici, pe reţelele de socializare”, spune interpretul.

El a criticat presa care l-a „desfiinţat”. Doar anumite publicaţii şi posturi TV, a continuat Pavel, „au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contractând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale”, scrie News.ro.

„Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi a întregului personalul Institutului «Matei Balş», condus impecabil de domnul Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai am încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune”, a mai scris cântăreţul. „Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor”.

Joi, postul Antena 1 a anunţat într-un comunicat de presă că filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!" au fost suspendate după o anchetă epidemiologică în urma căreia angajaţi şi colaboratori au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Printre cei infectaţi se numără Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, anunţul fiind făcut într-o emisiune la Antena 3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: