image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldinho rămâne în închisoare: Răspunsul de necrezut primit de la judecător privind suma de eliberare pe cauțiune

Continuă coșmarul pentru Ronaldinho, care rămâne în închisoare. În dimineața de 16 martie, avocații fostului star brazilian au făcut o nouă ofertă de eliberare pe cauțiune, dublă față de cea inițială, 1,6 milioane de euro.

La apelul făcut, judecătorul Gustavo Amarilla a respins însă propunerea, cu toate că brazilianul dorea să poată efectua arestul la domiciliu. Pentru a fi și mai convingători, avocații fostului start al Barcelonei au dat chiar și adresa exactă a unui apartament din capitala Paraguayului, Asuncion, pe care l-au cumpărat și care valorează 750.000 de euro, iar acolo ar putea sta în arest Ronaldinho.

Nu au reușit însă să-i înduplece pe judecători de faptul că nu există niciun risc ca Ronaldinho să părăsească pe furiș orașul. Argumentul acestora a fost că suma nu reflectă "capacitatea financiară" a brazilianului.

Astfel, starul brazilian va rămâne în închisoarea din capitala Paraguayului, Asuncion. Potrivit presei locale, celula în care stă Ronaldinho are televizor și chiar aer condiționat.

Cu o săptămână înainte, avocații lui Ronaldinho au avansat pentru cauțiune o sumă de 800.000 de euro, adică jumătate față se noua sumă propusă acum.

Imagini cu Ronaldinho în închisoare au apărut recent pe rețelele de socializare. Ronaldinho a fost invitat, iniţial, să asiste la turneul de fotbal "5 contra 5" în închisoarea în care se află în Paraguay. Deşi regula era că nu are voie să marcheze, după cum au scris jurnaliştii sud-americani, aceasta a fost încălcată.

Fostul Balon de Aur a jucat fotbal cu deținuții, iar echipa sa a câștigat cu 11-2, iar cinci dintre goluri au fost marcate de brazilian. În plus, la celelalte şase reuşite el a pasat decisiv.

Ronaldinho se află în închisoarea din Paraguay din data de 5 martie, pentru că a folosit acte false pentru a intra în țară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: