Socialiștii susțin că actuala guvernare este supusă unui atac orchestrat și coordonat „de către oligarhii fugari prin Miami și Israel”. „Cetățenii au așteptat mulți ani să se facă dreptate în dosarul furtului miliardului, dar și în cazul Aeroportului concesionat ilegal. Suntem aproape ca adevărul să triumfe, iar banii furați, să înceapă să fie întorși, cu tragerea la răspundere a celor vinovați”, se spune în comunicatul emis de această formațiune.

Totodată PSRM anunță că în cazul destrămării majorității parlamentare este pregătit să meargă la alegeri anticipate.

„Cei care distrug majoritatea parlamentară, cumpărând deputații, cei care vor să arunce țara în haos în perioada crizei pandemice prin demiterea Guvernului Chicu, trebuie să-și asume responsabilitatea. PSRM reconfirmă dorința de a păstra stabilitatea, dar este gata oricând să meargă la anticipate”, se mai spune în comunicat.

Amintim că azi dimineață încă doi democrați au anunțat că părăsesc PDM. Este vorba de deputatul Vasile Bâtcă și Ghenadie Verdeș. Astfel, actuala majoritate parlamentară rămâne cu 52 de deputați PD-PSRM și un deputat neafiliat.