image
Sursa foto: Profimedia

PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Planul pentru a-l deturna din drumul către Madrid

Francezii anunță că oficialii lui Paris Saint-Germain vor avea, astăzi, o nouă rundă de negocieri cu atacantul francez Kylian Mbappe (23 de ani) și reprezentanții acestuia.

Potrivit ”Foot Mercato”, Kylian Mbappe a mai discutat cu factorii de decizie de la PSG și zilele trecute, însă, așa cum a obișnuit în ultimele luni, fără rezultate.

De data acesta, oficialii de la PSG vor să-i prezinte lui Kylian Mbappe proiectul sportiv final, cu care speră să-l convingă să-și prelungească contractul.

Kylian Mbappe i-a anunțat de nenumărate ori pe conducătorii lui PSG că nu aspectul financiar va conta decisiv în alegerea sa, ci proiectul sportiv pe care cluburile i-l vor prezenta.

Jucătorul vrea să fie numărul 1 la echipă, iar în jurul său să fie construită o formație care să poată câștiga Liga Campionilor în următorii ani. Lucru considerat dificil de realizat de la Paris, în momentul de față. După cum s-a dovedit și-n acest sezon, nu este suficient să-i ai în lot pe Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe.

Chiar dacă presa din Spania anunță de câteva luni faptul că Mbappe și-ar fi dat acordul de principiu pentru a semna cu Real Madrid, fotbalistul a negat întotdeauna acest aspect. În plus, francezii anunță că starul din Hexagon și-ar dori să asculte toate propunerile venite, înainte de a-și pune semnătura pe vreun contract.

Marco Verratti a fost întrebat despre felul în care o eventuală despărțire de Kylian Mbappe o va afecta pe Paris Saint Germain. Italianul a mărturisit că își dorește că atacantul francez să continue la formația pariziană, însă înțelege de ce Mbappe nu a vorbit până în acest moment despre viitoarea sa echipă.

”Oricare ar fi decizia lui, va avea un impact asupra echipei. Mbappe este unul dintre cei mai importanți jucători ai planetei în acest moment. Cu toții ne dorim să rămână aici. În fotbal, când ai ceva în minte, când trebuie să iei o decizie, nu vorbești prea mult despre asta”, a declarat Marco Verratti pentru Le Parisien.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: