image
Sursa foto: facebook.com/nicoleta.nuca

Moldoveanca Nicoleta Nuca, star de cinema în Italia și SUA; Când apare filmul în care joacă artista

Nicoleta Nuca și-a îndeplinit visul de a juca într-un film. Artista, originară din Republica Moldova, a revenit din Sicilia, unde a participat la filmările unei producții italo-americană. Cântăreața este încântată de prestația ei pe platourile de filmare și speră ca pelicula internațională să îi deschidă drumul în actorie. Artista susține că nu va renunța la cariera muzicală.

Nicoleta Nuca face muzică din pasiune și a investit timp pentru perfecționarea ei, luând lecții de canto, de pian și a mers inclusiv la dansuri. A făcut și un an de actorie, dar s-a văzut nevoită să renunțe, întrucât nu reușea să ajungă la cursuri și muzica nu a vrut sub nicio formă să o neglijeze. A renunțat la facultate, dar nu la visul de a juca într-un film. Iată că dorința ei s-a concretizat luna asta.

„Am fost plecată în Italia pentru un proiect cinematografic, joc într-un film cu producție italo-americană datorită managerei mele Monica, care are o cunoștință comună cu regizoarea acestui film”, a declarat, pentru Impact.ro, artista care locuiește de mai mulți ani în București.

Nicoleta NucaNicoleta Nuca

A fost omul potrivit la locul potrivit, întrucât regizorul avea nevoie de o persoană care să aibă experiență cu camera, să vorbească engleza fluent și să știe să cânte. „Am rolul unei românce care își dorește să facă muzică, de asta zic că m-am potrivit mănușă pentru rol. Aveau nevoie de cineva care să știe engleza, să știe să cânte bine și să știe să și joace cât de cât în fața camerei, să nu se piardă cu firea”, a precizat ea.

Deși a studiat doar un an actorie, vedeta recunoaște că i-au fost utile informațiile acumulate la facultate, iar ea a reușit să facă o figură bună pe platourile de filmare.

Nicoleta NucaNicoleta Nuca

„Este prima experiență într-un film, am și studiat actorie la un moment dat, acum ceva ani, plus experiența cu videoclipurile și atunci și-a amintit creierașul meu de tot bagajul pe care îl acumulase acum ceva timp. Este un rol secundar, dar pentru o primă experiență este foarte bine și sunt extrem de mulțumită de ce a ieșit, de această experiență în general”, a mai spus Nicoleta.

„Sicilian Holiday”, filmul în care joacă Nicoleta Nucă, îl are ca producător pe Adam Leipzig, care și-a pus amprenta și pe alte filme celebre, câștigătoare de premii Oscar, precum Cercul poeților dispăruți sau Calea Împăratului. Chiar dacă interpretează un personaj secundar, artista are parte de expunere mare, întrucât filmul va intra pe marele ecran anul viitor.

Nicoleta NucaNicoleta Nuca

„Nu știu foarte multe detalii în momentul de față. Filmul va apărea în cinema undeva în iunie 2023 și în Italia și în America și ulterior probabil se va regăsi și pe platforme de streaming, pe online. Pe mine mă tentează domeniul acesta de foarte mult timp, doar că nu mi se ivea ocazia, rolul care să dea startul drumului meu și în actorie. Și uite că s-a întâmplat acum, când probabil sunt pregătită pentru asta. Mi-ar plăcea să continui și pe partea de actorie, să le fac în paralel, că nu mă las de muzică”, a menționat Nicoleta Nuca.

Noutăţile partenerilor

comentarii: