image
Sursa foto: facebook

FOTO: Un tânăr beat la volan a lovit 9 persoane și 4 autovehicule la Drochia

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00 poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Sofia, despre producerea unui accident rutier în localitate.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 27 de ani locuitor al raionului Drochia, conducea un automobil de marca Renault și inițial s-a ciocnit cu un alt automobil de marca Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului. În urma impactului, a fost proiectat într-un automobil de model Škoda, care, la fel, era parcat regulamentar. Ulterior tânărul a reușit să lovească încă două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

În urma accidentului, a tamponat și 9 pietoni care se aflau în preajma unui local din satul Sofia. Victimele au vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. Toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportate la spitalul raional Drochia.

Potrivit poliției, conducătorul automobilului Renault, a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

ss
ss
ss

comentarii: