image
Sursa foto: Getty Images

Recordul lui Jack Grealish, gata să cadă! Manchester City ”sparge banca” pentru a-l transfera pe Harry Kane

Presa britanică a dezvăluit motivul pentru care Manchester City nu s-a înscris în cursa pentru semnătura lui Leo Messi. ”Cetățenii” își concentrează toate resursele spre a reuși cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Recordul stabilit de transferul lui Jack Grealish la Manchester City pentru 117,5 milioane de euro este pe cale să cadă! Reprezentanții clubului de pe Etihad sunt convinși că vor reuși aducerea lui Harry Kane până la finalul perioadei de mercato. Campioana Angliei este pregătită să ofere nu mai puțin de 177 de milioane de euro (150 de milioane de lire sterline) pentru atacantul lui Tottenham.

”Abandonarea pistei Leo Messi este dovada evidentă că Harry Kane va ajunge la Manchester City”, scriu britanicii de la standard.co.uk. În plus, Pep Guadiola, total necaracteristic, și-a manifestat public interesul pentru golgheterul lui Spurs.

”Dacă Tottenham nu vrea să negocieze, s-a terminat. Dar dacă ei vor, multe cluburi și-ar dori să-l transfere, iar noi nu suntem o excepție. Suntem foarte interesați de el (n.r.- Harry Kane)”, a declarat Guardiola, potrivit presei din Marea Britanie.

În plus, gruparea londoneză s-ar fi înțeles cu Inter pentru transferul lui Lautaro Martinez pentru aproximativ 90 de milioane de euro. Este adevărat că multe voci susțin că argentinianul ar fi un partener ideal pentru Kane, mai mult decât un înlocuitor, însă cert este că City face orice efort pentru a-l înregimenta pe căpitanul Angliei de la EURO 2020.

Deocamdată, Kane a fost plasat în carantină la centrul de antrenament al lui Tottenham, la revenirea sa din vacanţa petrecută în Bahamas. "Harry este cu noi. El trebuie să se supună carantinei, dar se antrenează", a declarat Nuno Espirito Santo, tehnicianul londonezilor.

În cazul în care afacerea se va materializa, Harry Kane ar deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după Neymar la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: