image
Sursa foto: jurnal.md

Diacov dezvăluie o discuție cu Plahotniuc despre Partidul Șor: Mi-a zis „du-te la Iaralov, el se ocupă de această chestie”

Dumitru Diacov oferă detalii despre o discuție avută cu fostul oligarh Vladimir Plahotniuc acum doi ani, despre Partidul Șor. „Du-te la Iaralov, el se ocupă de această chestie”, i-ar fi spus Plahotniuc. Dezvăluirile au fost făcute la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Am fost foarte mirat de apariția acestei structuri și chiar m-am revoltat. Am avut discuții cu Plahotniuc atunci prin 2018. Eram de părere că acest partid rupe și pe segmentul nostru de centru stânga. Atunci am inițiat aceste discuții și-i spun lui Plahotniuc: nu e normală chestia asta, nu e un partid în sensul clasic. Erau pretenții și de la primari că apare cineva care vinde orez ieftin”, a dezvăluit Diacov.

„El mi-a spus „du-te la Iaralov, că el se ocupă de această chestie”. Acum ei s-au format, au organizații teritoriale, este deja altceva”, a adăugat liderul de onoare al PD, referinfu-se la fostul vicepreședinte al formațiunii, Serghei Iaralov.

Diacov a fost întrebat de jurnalistul Vitalie Călugăreanu în spatele cui se află acum Plahotniuc.

„E bună întrebarea, luați-i un interviu. Unde e acum, în Turcia?”, a fost răspunsul lui Diacov.

Precizăm că, anterior, Diacov a declarat că Serghei Iaralov a fost cel care l-ar fi ajutat pe Ilan Șor să rămână în liberate.

Live - Cabinetul din Umbră, 26.11.2020

Victoria la alegerile prezidențiale nu înseamnă că ai obținut și puterea... Forțele politice se regrupează, bandiții caută iarăși căi, pentru ca nu cumva să se pomenească din nou cu schemele de contrabandă blocate, prietenii externi ne trimit semnale tot mai clare - iar unii la Chișinău se gândesc cum să fenteze votul a peste 1 milion de cetățeni. Încercăm să lămurim lucrurile în această seară, în „Cabinetul din Umbră” Publicată de Cabinetul din umbră pe Joi, 26 noiembrie 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: