image
Sursa foto: Getty Images

Bayern a contactat un star de la Real Madrid înaintea Clasicului cu Barcelona: Suma uriașă pusă pe masă

Marco Asensio (23 de ani) este aproape să-și clarifice situația la Real Madrid, chiar înaintea Clasicului cu Barcelona. De mijlocașul spaniol este interesată Bayern Munchen, care oferă 120 de milioane de euro pentru transferul său, iar mutarea ar urma să aibă loc în vară, potrivit presei spaniole.

Asensio, care spunea că ține cu Real de când era copil, a ajuns la Madrid la finalul anului 2014, semnând un contract pe 6 ani, iar madrilenii plătindu-le celor de la Mallorca 3,9 milioane de euro. După numai o jumătate de sezon, Asensio a fost împrumutat la Espanyol și a revenit pe Santiago Bernabeu la începutul sezonului 2016-2017.

În acest sezon, mijlocașul ofensiv a jucat în 30 de meciuri oficiale pentru Real Madrid, dintre care în 17 a fost titular, marcând 5 goluri. Cu toate acestea, el nu este unul dintre oamenii pe care se bazează antrenorul Santiago Solari, iar relația dintre cei doi este una destul de tensionată. În aceste condiții, Asensio și-a exprimat nemulțumirea și ia în calcul plecarea de la club.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Asensio este cotat la 80 de milioane de euro, iar contractul său cuReal Madrid e scadent pe 30 iunie 2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: