image
Sursa foto: tribuna.md

A renunțat la mandatul de consilier în CMC: „Nu sunt persoana care își va vinde votul”

Consiliera municipală Olga Rujanschi a renunțat la mandatul de consilier al CMC. Consiliera a anunțat că recurge la acest gest deoarece nu mai poate suporta, înțelegerile, corupția și așa numitele „otkat-uri” din spatele unor decizii adoptate de consilieri.

„Nu cred ca o sa exagerez când o sa afirm ca sunt funcționari publici cu buna-credință, bune intenții și pregătire necesară în Primărie, însă aceștia reprezintă probabil 20-30% maxim. Am cunoscut o parte din ei și am rămas mulțumită de profesionalismul lor și cum am zis, intențiile corecte - lucru rarisim în așa structură. Pentru restul 70-80% nu dedic spațiu aici pentru a-i descrie. Niște abjecți, corupți fără șanse de reabilitare și responsabilii principali pentru tot haosul, schemele și manipulările care s-au făcut de zeci de ani aici. Pe ei, însă, publicul și cetățenii nu ii prea cunosc, pentru ca ei stau în umbră și își implementează liniștiți schemele”, a menționat Olga Rujanschi.

În context, ea a menționat că „nu este persoana care își poate vinde votul” si care ar participa în schemele de împărțire a „otkat-urilor”.

„Am avut o colaborare buna cu mulți colegi din CMC, desigur majoritatea de la fracțiunea PAS, deoarece sunt singurii cu care avem valori și viziuni similare și eu le înțeleg activitatea, agenda politica și obiectivele pe termen lung. Ii salut pentru asta și le doresc succes in ceea ce fac, dar să mai rămân 2 ani și 7 luni intr-un consiliu corupt, doar pentru a vota „împotriva” și a încerca să opresc ceva ce oricum nu poate fi oprit, pentru că majoritatea voturilor o deține PSRM + alti actori politici care reieșind din situație, se mai schimbă între ei își votează proiectele „după plan”, nu are sens”, a mai spus consilera.

Amintim că Olga Rujanschi a fost aleasă în CMC pe platforma mișcării „Forța Nouă” a lui Victor Chironda.

CMCCMC

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: