image
Sursa foto: captură video privesc.eu

Năstase îl va numi pe Slusari premier al RM dacă va câștiga alegerile prezidențiale de la 1 noiembrie

În cadrul evenimentului de lansare în campania electorală a liderului Platformei DA la funcția de președinte, Andrei Năstase, a declarat că dacă va ajunge în fotoliul de președinte, îl va numi pe Alexandru Slusari la funcția de premier al Republicii Moldova.

„Am decis, alături de toți colegii mei din Platforma DA, să propun încă de acum, de la debutul acestei campanii electorale, o soluție completă, profesionistă și foarte responsabilă pentru viitorul Moldovei. Pentru a atinge obiectivele de mai sus, propunerea noastră pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, imediat după ce vom câștiga alegerile prezidențiale, este Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului, președintele Comisiei parlamentare de anchetă a furtului miliardului. Un om deosebit, un excelent profesionist și caracter impecabil, Alexandru Slusari este, în opinia noastră, cea mai bună soluție pentru a conduce un guvern competent, pro-european și foarte responsabil. Un Guvern alături de care eu, în calitate de viitor președinte al Republicii Moldova, împreună cu voi toți, oameni drepți și curajoși ai acestei țări vom reclădi Moldova de mâine”, a declarat Andrei Năstase.

Ulterior și Alexandru Slusari a ținut un discurs și a declarat că este onorat de propunere, iar întreaga echipă este gata de muncă.

„Sunt profund onorat de această idee și propunere dar și cunosc foarte bine ce trebuie de făcut. Cu toată responsabilitratea anunț că Plartforma DA este gata să preia guvernarea acestei țări în perioada mai mult decât dificilă”, a declarat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: