image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase: A fost o campanie plină de propagandă, dar noi am rezistat // VIDEO

Actuala campanie electorală a fost una complicată, plină de propagandă, fake news-uri și intoxicări ale opiniei publice. În pofida acestui fapt Platforma DA a rezistat și a continuat lupta pentru democrație. Declarația a fost făcută de Andrei Năstase, liderul Platformei DA, după închiderea secțiilor de votare.

A fost o campanie la fel de plină de propagandă, fake news-uri și intoxicări ale opiniei publice. Dar am rezistat și vrem să le mulțumim tuturor celor care astăzi au decis să voteze Platforma DA, celor care și-au dorit ca Republica Moldova să meargă pe făgașul normalității și pe făgașul european. Totodată vreau să le mulțumesc tuturor celor care au muncit în această campanie alături de noi. Pe parcursul zilei de astăzi Platforma DA a continuat să lupte pentru democrație, pentru securizarea procesului de votare, mai ales în zona de securitate. Colegii noștri Stela Macari, Chiril Moțpan sunt și în aceste momente în teritoriu unde se vor afla până la finalizarea procesului de numărare a voturilor”, a declarat Andrei Năstase.

Și deputatul Alexandru Slusari a declarat după închiderea secțiilor de votare, că actuala campanie a fost „foarte complicată pentru Platforma DA și în același timp frumoasă”.

„Complicată deoarece a fost împânzită de multe falsuri, propagandă, dar în pofida acestui fapt noi am continuat să ne promovăm programul nostru de combatere a corupție și de dezvoltare a localităților. Am ajuns în sate disperate unde nu au îndrăznit să discindă hoții. Totodată cred că am reușit să zădărnicim planurile lui Dodon de a aduce 100 de mii de alegători la secțiile de votare din zona de securitate. Acum împreună cu echipele noastre teritoriale vom aștepta rezultatele și vom urmări cu atenție numărarea votului” a mai spus Alexandru Slusari.

Evenimentul integral poate fi urmărit mai jos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: