image
Sursa foto: Getty Images

Beckham, mașinărie de bani pe Instagram: Cât câștigă Ronaldo și Messi

Chiar și după retragerea din fotbal, David Beckham rămâne un vârf în ceea ce privește câștigurile din campaniile de publicitate. Cu aproape 50 de milioane de urmăritori pe Instagram, imaginea englezului este vânată de brandurile gata să plătească sume consistente de bani pentru a-și promova în social media produsele și serviciile.

Ca jucător, Beckham s-a lansat la Manchester United, club la care a evoluat timp de aproape 10 ani. În 2003 a fost transferat la Real Madrid pentru o sumă colosală la acea vreme, 37,5 milioane de euro. 4 ani jucat Beckham pe Bernabeu, alături de alte staruri ca Ronaldo, Figo și Zidane, apoi a plecat în State Unite, la Los Angeles Galaxy. Pe final de carieră, a mai evoluat la AC Milan și la PSG. Retras din activitate, pentru fiecare postare pe care o postează pe Instagram, fostul jucător al lui Manchester United și Real Madrid încasează peste 300.000 de euro, potrivit WWD.com.

Printre brandurile promovate de Beckham se numără branduri sportive, de lenjerie intimă, de igienă personală, de whiskey și chiar producătoare de jocuri video. David Beckham se clasează pe locul 12 în topul celor mai bine plătite vedete în ceea ce privește publicitatea pe Instagram și pe primul loc în Marea Britanie.

Dintre sportivii aflați în activitate, Cristiano Ronaldo încasează 650.000 de euro pentru fiecare postare pe care o postează pe Instagram, Neymar 500.000 de euro, iar Lionel Messi 420.000 de euro.

La nivel mondial, Kylie Jenner este cea mai bine plătită persoană publică din lume. Cu peste 111 milioane de urmăritori pe Instagram, aceasta primește peste 850.000 de euro pentru fiecare postare cu conținut publicitar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: