image
Sursa foto: mailchi.mp

Organizația Tinerii DA lansează Academia Tinerilor Politicieni; Detalii despre proiect

Organizația Tinerii DA lansează un program de instruire a tinerilor cu ambiții politice. Programul are genericul Academia Tinerilor Politicieni și se va desfășura cu suportul Programului pentru Dezvoltarea Democrației ,,DECID” și a primarului ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

Formularul de înregistrare poate fi găsit pe link-ul: Academia Tinerilor Politicieni.

Tinerii înregistrați în calitate de candidați pentru admiterea la Academia Tinerilor Politicieni vor trece preselecția printr-un interviu. Cei mai buni 150 de tineri din toate colțurile Republicii Moldova și din diaspora vor fi beneficiarii finali ai programului. Pentru ei se organizează trei zile de instruiri și team building cu participarea celor mai buni traineri din Republica Moldova și România.î Absolvenții Academiei vor primi un atestat înmânat de către primarul ales al mun. Chișinău, Andrei Năstase.

„Există o nevoie stringentă în Republica Moldova nu doar de a reforma clasa politică, ci de a o schimba fundamental. Criza politică, socială și economică prelungită este o consecință directă a derapajelor anti-democratice comise de actuala putere, incapabilă să guverneze, ci doar să se căpătuiască. Avem nevoie de oameni politici tineri, integri, incoruptibili, cu un puternic sentiment civic. Cred cu tărie că Academia Tinerilor Politicieni poate contribui esențial la identificarea și promovarea unor reprezentanți ai noii clase politice”, a spus Dinu Plângău, președintele organizației Tinerii DA.

Data limită de înregistrare în calitate de candidat la Academia Tinerilor Politicieni este 22 octombrie, 2018.

Interviurile din cadrul preselecției vor avea loc în perioada 9 - 25 octombrie, 2018. Evenimentul se va desfășura între 2-4 noiembrie, 2018 la Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: