image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez i-a decis viitorul lui Zinedine Zidane pe banca lui Real Madrid

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, i-a confirmat poziția de antrenor principal lui Zinedine Zidane și din sezonul viitor, indiferent care va fi performanța madrilenilor în această ediție de UEFA Champions League.

Existau dubii în ceea ce privea postul de tehnician la Real Madrid din sezonul viitor, în ciuda faptului că Zidane a fost artizanul celui de-al 34-lea titlu al madrilenilor. Potrivit Marca, francezul a fost asigurat de Florentino Perez că va continua să pregătească formația "blanco", indiferent de deznodământul celei de-a doua manșe a optimilor UEFA Champions League, pe care Real Madrid o va disputa pe Etihad. Madrilenii au fost învinși în tur, pe Bernabeu, cu scorul de 2-1, de Manchester City.

"Zidane e o binecuvântare pentru Real Madrid", a fost declarația președintelui clubului după ce Sergio Ramos a ridicat trofeul de campioană în La Liga. Înțelegerea francezului cu madrilenii mai este valabilă 2 ani, dar niciodată contractul nu l-a împiedicat să părăsească Realul. S-a retras ca jucător, cu un an înaintea expirării contractului și a demisionat din primul mandat ca antrenor, după 3 trofee UCL consecutive.

Francezul de la cârma lui Real Madrid a trecut prin clipe mai puțin faste la începutul lui 2020, cauzate de înfrângerile cu Man. City și Betis, dar a reușit să treacă peste ele, cucerind campionatul în Spania alături de madrileni.

Cu viitorul asigurat pe banca formației de pe Bernabeu, Zidane este liber să-și facă planuri pentru sezonul viitor. Francezul trebuie să rezolve situațiile lui Gareth Bale și James Rodriguez și să întărească echipa pentru un noi trofee în Spania și în Europa.

Până atunci, Real Madrid va încerca să întoarcă rezultatul primei manșe a optimilor UEFA Champions League, pe Etihad, în compania lui Manchester City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: