image
Sursa foto: Profimedia

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, postat în miez de noapte, după revenirea cu gol în "primul 11" al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit cu gol în echipa de start a celor de la Manchester United, la partida din grupele Europa League, contra celor de la Sheriff, câștigată cu 3-0 de englezi.

Lusitanul a fost protagonistul unui episod nefericit la partida cu Tottenham, atunci când a refuzat să intre pe teren în ultimele minute. Ten Hag nu l-a iertat pe portughez și l-a exclus din lot pentru partida cu Chelsea, 1-1, din Premier League.

Tehnicianul olandez a revenit la sentimente mai bune față de portughez, la doar câteva zile, și l-a titularizat la meciul cu Sheriff, iar atacantul a reușit să înscrie ultimul gol al confruntării.

Ronaldo a avut un mesaj, postat în miez de noapte, după duelul cu gruparea din Republica Moldova: "Excelent efort al echipei și o victorie importantă. Rămânem uniți. Hai, Manchester United!", a scris lusitanul pe Instagram.

Portughezul marcase și în tur contra celor de la Sheriff, din penalty. În actuala stagiune, Ronaldo are trei reușite în toate competițiile.

După victoria cu Sheriff, Manchester United a ajuns la 12 puncte acumulate și și-a asigurat calificarea în primăvara europeană din Europa League.

În ultima rundă, echipa antrenată de Erik ten Hag o întâlnește pe Real Sociedad, liderul grupei, cu 15 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: