image
Sursa foto: jurnal.md

Sârbu admite că ar putea să nu se mai regăsească în viitorul Legislativ: „Anticipatele nu vor aduce un trai mai bun”

Deputatul platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sârbu, admite că ar putea să nu se mai regăsească pe lista vreunui partid cu șanse de a accede în Parlament, în eventualitatea unor alegeri parlamentare anticipate și se întreabă de pe acum dacă nu este cazul să se ocupe de altceva.

„Demult nu mai am ambiția să fiu în Parlament, poate a venit timpul să mă ocup și de altceva. Dar atât timp cât mai am acest mandat, voi face tot posibilul ca să ajut oamenii. Dacă voi ajunge să mai candidez, o voi face doar pe lista oamenilor”, a declarat Sergiu Sârbu în cadrul unei emisiuni de la TV8, citat de IPN.

Potrivit lui Sergiu Sârbu, alegerile parlamentare anticipate nu ar aduce mari schimbări în Republica Moldova, iar oamenii și-ar dori un nou scrutin electoral doar pentru că acest subiect face agenda publică de mai multe luni.

„Oamenii vor anticipate pentru că noi de două luni vorbim la televizor doar despre anticipate și această se reflectă în opinia multor oameni. Anticipatele nu ar trebui să fie un scop în sine pentru că nu vor aduce un trai mai bun oamenilor”, a declarat el.

Deputatul Sergiu Sârbu a fost membru al Partidului Comuniștilor, ulterior membru al Partidului Democrat pe care l-a părăsit în favoarea formațiunii „Pro Moldova” condusă de Andrian Candu, iar acum este parte a platformei parlamentare „Pentru Moldova”.  

Citeşte mai mult despre

comentarii: