image
Sursa foto: Profimedia Images

Miliardarii lumii continuă să se îmbogățească în pandemie; Averea lor a ajuns la o sumă colosală

Bogații lumii au acum și mai mulți bani. Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a câştigat în pademie 76,9 miliarde de dolari și a ajuns la o avere de aproape 190 de miliarde de dolari. Elon Musk, patronul Tesla și SpaceX, a câștigat în 2020 și mai mult, respectiv aproape 140 de miliarde de dolari, transmite Digi24.

Și pentru că în pandemie, munca, întâlnirile și cursurile online au explodat, Eric Yuan, fondatorul Zoom, a urcat și el la o avere colosală, aproximativ 15 miliarde de dolari.

„Criza pandemică a schimbat complet aproape tot. O mulţime de utilizatori noi din întreaga lume. Este folosit de şcoli pentru cursuri, pentru orele de dans, folosit la Emmy Award, la show-uri, precum Saturday Night Live”, a declarat Eric Yuan, fondatorul Zoom.

„Am construit în peste 20 de ani 840 miliarde de dolari, avere pentru alţi oameni. Cred puternic în capacitatea capitalismului şi a pieţelor libere de a rezolva multe din problemele lumii”, a spus și Jeff Bezos.

Averile celor mai avuți 500 de oameni din întreaga lume au crescut cu 31% în pandemie și au ajuns la colosala sumă de 7.600 de miliarde de dolari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: