image
Sursa foto: Instagram

"Pactul" dintre Pique și Shakira include o datorie uriașă a fundașului. Propunerile de după scandalul din fața avocaților

Pique (35 de ani) și Skahira (45 de ani) s-au despărțit după 12 ani de relație, însă cei doi se luptă acum să-și rezolve problemele ce țin de custodia celor doi copii.

Între timp, Shakira i-a cerut fundașului Barcelonei să se transfere la echipa lui David Beckham, Inter Miami, pentru a-și putea vedea copiii, ceea ce a iscat o discuție aprinsă de față cu avocații celor doi, iar fundașul a refuzat.

Pentru a-i ușura situația, Shakira a decis să-l ajute pe soțul ei cu plata unei datorii de 13 milioane de euro, pe care jucătorul Barcelonei o are în Spania, potrivit publicației braziliene Dol.

În plus, împreună cu avocații, ea a decis că nu are nevoie de niciun fel de pensie alimentară pentru copii.

În schimb, ea a primit acceptul lui Pique să se mute în Miami, conform Radiohuancavilca.

Având în vedere că Pique nu vrea să plece acum de la Barcelona, Shakira vrea să îi ofere "cinci zboruri la clasa întâi pe an" pentru a-și vedea copiii, Sasha (6 ani) și Milan (9 ani).

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit la începutul lunii iunie, după ce au format unul dintre cele mai celebre cupluri din lume timp de 12 ani.

Motivul despărțirii ar fi din cauza unei presupuse infidelități a fotbalistului de la Barcelona.

Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au întâlnit cu puțin timp înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, în care Spania a câştigat titlul de campioană, iar de atunci au format un cuplu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: