image
Sursa foto: Getty Images

Edinson Cavani şi Angel Di Maria, pe lista jucătorilor la care PSG e gata să renunţe în vară

Paris Saint Germain a alcătuit deja lista jucătorilor la care e gata să renunţe din sezonul viitor. Le Parisien susţine că liderul din Ligue 1 vrea să se despartă de cinci fotbalişti la finalul sezonului.

Cele mai surprinzătoare nume aflate pe listă sunt cele ale lui Edinson Cavani şi Angel Di Maria. PSG nu le va forţa plecarea, însă e gata să dea curs unor oferte consistente pentru cei doi.

Jesé Rodríguez, împrumutat la Betis în acest sezon, Thomas Meunier şi Christopher Nkunku sunt în altă situaţie. PSG e hotărâtă să se despartă de toţi cei trei fotbalişti.

În afara celor cinci, PSG s-ar putea despărţi în vară şi de Dani Alves. Brazilianul a refuzat ultima ofertă a parizienilor de prelungire a contractului scadent în vară şi ar vrea să ajungă în Premier League, cel mai probabil la Manchester City.

Nu doar jucătorii vor părăsi PSG-ul la finalul sezonului. Şi soarta directorului sportiv Antero Henrique este pecetluită după acest nou sezon european ratat al parizienilor, potrivit jurnaliştilor francezi.

PSG a fost eliminată pentru al treilea an consecutiv din optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a fost învinsă pe teren propriu de Manchester United, scor 1-3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: