image
Sursa foto: privesc.eu

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

„Am auzit de la Plahotniuc încă o idee „proaspătă” și „genială”. El și partidul cumpărat de dânsul de acum încolo pledează exclusiv pentru Moldova și moldoveni. Ți-ai amintit de Moldova și moldoveni în ajunul alegerilor, după ce mulți ani ți-ai bătut joc de toți cetățeni ai acestui stat, indiferent de etnia și orientare geopolitică”, a declarat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

„Ai alungat peste un milion de oameni din țara. Oameni harnici, cu inițiativa și curaj, care s-au aranjat bine în alte țări, aduc profit statelor străine, dar în timpul liber tânjesc cu lacrimi de Patrie”, a adăugat Alexandru Slusari.

În context, vicepreședintele Platformei DA spune că „Am o întrebare naivă față de acest personaj malefic, care n-a lipsit la guvernare cel puțin zece ani, din 2008, când oamenii lui au apărut în Guvernul Greceanâi-Dodon. Toată perioadă respectivă cine ți-a încurcat să fii în slujba acestei țări și a poporului? Din spatele sutelor de bodyguarzi cu umbrelele antiglonț și din toate vilele din Europa tu nici cu binoclu nu-i vedea pe moldoveni. Atunci oamenii au fost pentru tine doar o vacă de muls”.

„Moldova și moldoveni nu au nevoie de grija ta și a anturajului tău toxic. Rezultatele plahocrației noi le-am văzut cu toții. În afară de sărăcia, exodul, injustiția și dictatura tu nu ai ce să propui cetățenilor Moldovei”, a punctat Alexandru Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: